Serveis del CEM

La nostra oferta de serveis és el complement ideal per a cuidar-te i ajudar-te a gaudir d'una millor salut

Servei de Lloguer de guixetes

Disposem de guixetes tant d’ús puntual (que funcionen amb monedes o candaus) com de lloguer perquè te n’oblidis d’anar carregant la bossa.
Més informació

UVA

Cabina per al bronzejat del cos mitjançant l’exposició de raigs UVA. A més de tenir un color bronzejat tot l’any, afavoreix la producció de vitamina D a la pell. Les sessions són de 10'.
Més informació

Servei de fisioteràpia

El servei de fisioteràpia i osteopatia és una disciplina de la Salut que ofereix el CEM com alternativa terapéutica no farmacológica, per pal·liar símptomes de múltiples dolències o malalties, per mitjà de l'exercici terapèutic.
Demanar cita

Servei d'estètica

Un espai de benestar i salut al teu abast. Descobreix les nostres propostes per cuidar-te al teu CEM.
Més informació

Les comunitats del teu CEM

Forma part de les comunitats que més t’agradin i estigues sempre informat de totes les activitats i novetats. La teva xarxa social específica del teu CEM. Més diversió!
Les comunitats

Les APPs del CEM

Aquí tens les tres APPs imprescindibles per estar totalment activat. Descarrega l’APP de VG, l’APP de Playtomic i l’APP de Food.
Veure més

Entrenament Personal

Amb el servei d'entrenament personal els nostres professionals us planificaran un programa totalment adaptat a la vostra condició física i objectius. A més, us acompanyaran en tot el camí per a què assolir aquests objectius sigui més fàcil.
Un cop seleccionat i comprat l'entrenament personal, ja podràs realitzar la reserva i començar a entrenar.
Seleccionar entrenament

Festes d'aniversari

Celebra el teu aniversari amb totes les activitats i espais que t’oferim al teu CEM.
Més informació

Lligues de Pàdel

Classes de Pàdel

El pàdel és un esport on l’aspecte social i familiar adquireix un protagonisme que no veiem en altres activitats i és per això és una alternativa de practicar esport lúdic-competitiu. Per això t’oferim un servei professional de classes per nivells. Un cop realitzada la contractació t'has de dirigir a la recepció per reservar la teva sessió.
Més informació

Vols formar part del CEM SVH?

Inscriu-te i forma part d’una gran família i vine al CEM SVH a fer esport i salut, rodejat d’un equip de persones professionals.

Cursos de Pàdel

Cursos de natació

Hola! 👋

Et podem ajudar?

"*" indicates required fields

Nom*