Espais del CEM

Al CEM Sant Vicen莽 dels Horts hi trobar脿s una gran varietat d'espais per qu猫 puguis realitzar qualsevol de les pr脿ctiques esportives que oferim amb confort i seguretat. Totes les sales estan dotades amb equipaments esportius d'煤ltima generaci贸.

Sala de Fitness

Sala de Fitness

Una sala fitness moderna i equipada, amb un espai dedicat totalment a l'entrenament funcional.

Sala Activitats Dirigides 1

Sala Activitats Dirigides 1

Sala polivalent on s'imparteixen activitats de tot tipus, alta, mitjana i baixa intensitat. Climatitzada, enmirallada per activitats coreografiades i material fitness alternatiu.

Sala Activitats Dirigides 2

Sala Activitats Dirigides 2

S'imparteixen activitats de tot tipus, des d'alta intensitat fins a baixa, passant per activitats de cos i ment, dansa o acondicionament f铆sic.

Zona d'aig眉es

Zona d'aigu眉es

A CEM Sant Vicen莽 dels Horts, disposem d'una gran zona d'aig眉es formada per una piscina gran i una piscina petita. Equipades amb zones d'hidromassatges, cascades i coll de cigne.

Pistes de P脿del

Pistes de P脿del

Dues pistes de p脿del en un ambient tranquil. Disponibles per ser llogades durant tot l'horari d'obertura.
M茅s informaci贸

Sol脿rium

Sol脿rium

Cabina per al bronzejat del cos mitjan莽ant l鈥檈xposici贸 de raigs UVA. A m茅s de tenir un color bronzejat tot l鈥檃ny, afavoreix la producci贸 de vitamina D a la pell. Les sessions s贸n de 10'

Bar&Restaurant

Bar&Restaurant

Un espai pensat per poder prendre alguna cosa amb els companys del gimn脿s, poder alimentar-te despr茅s de realitzar esport.
Saber-ne m茅s

P脿rquing

P脿rquing

En el CEM SVH disposem de p脿rquing privat pels nostres usuaris per tal d'oferir el servei m茅s c貌mode i segur pels seus vehicles.

Activitats dels espais del CEM:

Vols formar part del CEM SVH?

Inscriu-te i forma part d鈥檜na gran fam铆lia i vine al CEM SVH a fer esport i salut, rodejat d鈥檜n equip de persones professionals.

Abonament

Cursos de P脿del

Cursos de nataci贸