Espais del CEM

Al CEM Sant Vicenç dels Horts hi trobaràs una gran varietat d'espais per què puguis realitzar qualsevol de les pràctiques esportives que oferim amb confort i seguretat. Totes les sales estan dotades amb equipaments esportius d'última generació.

Sala de Fitness

Sala de Fitness

Una sala fitness moderna i equipada, amb un espai dedicat totalment a l'entrenament funcional.

Sala Activitats Dirigides 1

Sala Activitats Dirigides 1

Sala polivalent on s'imparteixen activitats de tot tipus, alta, mitjana i baixa intensitat. Climatitzada, enmirallada per activitats coreografiades i material fitness alternatiu.

Sala Activitats Dirigides 2

Sala Activitats Dirigides 2

S'imparteixen activitats de tot tipus, des d'alta intensitat fins a baixa, passant per activitats de cos i ment, dansa o acondicionament físic.

Zona d'aigües

Zona d'aiguües

A CEM Sant Vicenç dels Horts, disposem d'una gran zona d'aigües formada per una piscina gran i una piscina petita. Equipades amb zones d'hidromassatges, cascades i coll de cigne.

Pistes de Pàdel

Pistes de Pàdel

Dues pistes de pàdel en un ambient tranquil. Disponibles per ser llogades durant tot l'horari d'obertura.
Més informació

Solàrium

Solàrium

Cabina per al bronzejat del cos mitjançant l’exposició de raigs UVA. A més de tenir un color bronzejat tot l’any, afavoreix la producció de vitamina D a la pell. Les sessions són de 10'

Bar & Restaurant

Bar&Restaurant

Un espai pensat per poder prendre alguna cosa amb els companys del gimnàs, poder alimentar-te després de realitzar esport.
Saber-ne més

Pàrquing

Pàrquing

En el CEM SVH disposem de pàrquing pels nostres usuaris per tal d'oferir el servei més còmode i accessible. Dues places

Activitats dels espais del CEM:

Vols formar part del CEM SVH?

Inscriu-te i forma part d’una gran família i vine al CEM SVH a fer esport i salut, rodejat d’un equip de persones professionals.

Abonament

Cursos de Pàdel

Cursos de natació