Activitats Dirigides

Zumba

Zumba

Activitat on es realitzen coreografies senzilles coordinant els moviments del tren inferior i superior.

TBC

TBC

Sessió d'activitats física on es realitza un treball global de tot el cos implicant un treball muscular, cardiovascular i de flexibilitat.

STEP

STEP

Programa d'entrenament de baix impacte a on es realitzen exercicis pujant i baixant d'una plataforma ajustable, amb l'objectiu de fer un treball cardiovascular i muscular.

Funcional Kids

Funcional Kids

Activitat funcional dirigida per a joves de 5 a 10 anys on desenvolupa la força, la resistència, la capacitat aeròbic i la coordinació treballant els moviments fonamentals del cos humà.

Aquagym

Aquagym

Activitat que comporta una millora de la condició física cardiovascular i muscular a conseqüència d'una activitat continuada i d'intensitat moderada.

Best Cycling

Best Cycling

Treball amb un monitor virtual on es treballa exercici aeròbic amb diferents intensitats seguint el ritme de la música amb la bicicleta estàtica

GAC

GAC

Activitat que combina diferents exercicis de resistència muscular però centrats exclusivament en els Glutis, les Abdominals i les Cames.

Funcional Junior

Funcional Junior

Activitat funcional dirigida per a joves d'11 a 15 anys on desenvolupa la força, la resistència, la capacitat aeròbic i la coordinació treballant els moviments fonamentals del cos humà.

Fit Kids

Fit Kids

Activitat dirigida per a joves de 5 a 10 anys on es desenvolupen les habilitats motrius i la coordinació amb exercicis físics i jocs on sempre es busca diversió.

Fit Junior

Fit Junior

Activitat dirigida per a joves d'11 a 15 anys on es desenvolupa la capacitat aeròbica i la coordinació amb coreografies rítmiques i buscant sempre la diversió.

Core express

Core exprress

És una activitat d'assessorament pel tècnic de sala on us guiarà i ensenyarà diferents tècniques per fer abdominals correctament on intervenen els abdominals hipopressius, isomètrics i dinàmics.

Cycling

Cycling

Es realitza a una sala amb bicicletes estàtiques especialment dissenyades per a aquesta activitat.

Body Balance

Body Balance

És un programa d'entrenament inspirat en el ioga, tai txi i el pilates, on es millora la flexibilitat, la força aconseguint una sensació de calma i benestar.

Body Pump

Body Pump

Classe amb barra i discos que enforteix i tonifica tot el cos, on es treballen els principals grups musculars utilitzant els millors exercicis de la sala de fitness.

Body Combat

Body Combat

Activitat cardiovascular molt energitzant i motivant inspirat en les arts marcials. En aquest entrenament es realitzen cops de punys a l'aire, cops de cames i kates.

Play & Family

Play & Family

Vine a fer activitat en familia. Diferents activitats dissenyades per poder realitzar-les tant adults com nens amb l´objectiu de compartir una gran experiencia.

Incloses a la Quota Premium:

Gym Suau

Gym Suau

L’activitat es basa en el desenvolupament de la força, a través d’exercicis de fàcil execució per la millorar del to muscular . També es treballa la mobilitat articular i la coordinació. Es treballa amb suport musical i amb material divers.

Hipopressius

Hipopressius

L'objectiu de la classe és la millora de la salut i la condició física realitzant exercicis posturals que no augmenten la pressió abdominal, millorant la gestió de la pressió interna abdominal i pèlvica.

HBX Boxing

HBX Boxing

Entrenament antiestrès, enèrgic, accessible a tothom, basat en l'entrenament funcional, fent servir el colpeig al sac com una eina de treball. Activitat de curta durada i alta intensitat.

Small Group

Small group

Entrenaments per a grups reduïts amb un entrenador expert.

Boxa

Boxa

Entrenament antiestrès, enèrgic, accessible a tothom, utilitzant la boxa com a fil conductor en sessions d'entrenament d'alta intensitat de 45' amb el coach i grups reduïts.

CEMRUNNING

CEMRUNNING

Activitat adreçada als corredors i on es treballa la tècnica de carrera amb un seguiment d'exercicis enfocats a aquesta especialitat.

Pilates

Pilates

És un sistema de condicionament físic molt complet on es treballa el cos com un tot, des de la musculatura més profunda

Ioga

Ioga

Les sessions es basen en postures (asanes) que fan treballar el cos (força, flexibilitat i equilibri) i la ment (voluntat, concentració i relaxació).

Reserva la teva activitat dirigida:

Vols formar part del CEM SVH?

Inscriu-te i forma part d’una gran família i vine al CEM SVH a fer esport i salut, rodejat d’un equip de persones professionals.

Abonament

Cursos de Pàdel

Cursos de natació