Zumba

Zumba

Activitat on es realitzen coreografies senzilles coordinant els moviments del tren inferior i superior.

GAC

GAC

Activitat que combina diferents exercicis de resistència muscular però centrats exclusivament en els Glutis, les Abdominals i les Cames.

Aquagym

Aquagym

Activitat que comporta una millora de la condició física cardiovascular i muscular a conseqüència d'una activitat continuada i d'intensitat moderada.

Estiraments

Estiraments

Activitat que combina exercicis de recuperació i estiraments per recuperar amplitud articular i rang de mobilitat.

Core express

Core exprress

És una activitat d'assessorament pel tècnic de sala on us guiarà i ensenyarà diferents tècniques per fer abdominals correctament on intervenen els abdominals hipopressius, isomètrics i dinàmics.

Cardio express

Cardio express

15 minuts d'entrenament al màxim del teu potencial. Posa't a prova!

TBC

TBC

Sessió d'activitats física on es realitza un treball global de tot el cos implicant un treball muscular, cardiovascular i de flexibilitat.

Cycling

Cycling

Es realitza a una sala amb bicicletes estàtiques especialment dissenyades per a aquesta activitat.

Best Cycling

Best Cycling

Treball amb un monitor virtual on es treballa exercici aeròbic amb diferents intensitats seguint el ritme de la música amb la bicicleta estàtica

Body Pump

Body Pump

Classe amb barra i discos que enforteix i tonifica tot el cos, on es treballen els principals grups musculars utilitzant els millors exercicis de la sala de fitness.

Fit Junior

Fit Junior

Activitat dirigida per a joves d'11 a 15 anys on es desenvolupa la capacitat aeròbica i la coordinació amb coreografies rítmiques i buscant sempre la diversió.

Body Combat

Body Combat

Activitat cardiovascular molt energitzant i motivant inspirat en les arts marcials. En aquest entrenament es realitzen cops de punys a l'aire, cops de cames i kates.

Fit Kids

Fit Kids

Activitat dirigida per a joves de 5 a 10 anys on es desenvolupen les habilitats motrius i la coordinació amb exercicis físics i jocs on sempre es busca diversió.

Play & Family

Play & Family

Vine a fer activitat en familia. Diferents activitats dissenyades per poder realitzar-les tant adults com nens amb l´objectiu de compartir una gran experiencia.

Incloses a la Quota Premium:

Gym Suau

Gym Suau

L’activitat es basa en el desenvolupament de la força, a través d’exercicis de fàcil execució per la millorar del to muscular . També es treballa la mobilitat articular i la coordinació. Es treballa amb suport musical i amb material divers.

Hipopressius

Hipopressius

L'objectiu de la classe és la millora de la salut i la condició física realitzant exercicis posturals que no augmenten la pressió abdominal, millorant la gestió de la pressió interna abdominal i pèlvica.

Ioga

Ioga

Les sessions es basen en postures (assanes) que fan treballar el cos (força, flexibilitat i equilibri) i la ment (voluntat, concentració i relaxació).

Pilates

Pilates

És un sistema de condicionament físic molt complet on es treballa el cos com un tot, des de la musculatura més profunda

Small Group Trainning

Small Group Trainning

Entrenaments per a grups reduïts amb un entrenador expert.

Cos Ment

Cos Ment

És un sistema de condicionament físic molt complet on es treballa el cos de forma global. Sense impacte i basant-nos en el control corporal i recol.locació postural.

Boxa

Boxa

Entrenament antiestrès, enèrgic, accessible a tothom, utilitzant la boxa com a fil conductor en sessions d'entrenament d'alta intensitat de 45' amb el coach i grups reduïts.

Animal Move

Animal Move

Activitat basada en la combinació de moviments naturals dels animals, amb els quals aconseguiràs un equilibri i harmonia entre el cos i la ment. Enfocat en el treball de coordinació, força, resistència i potencia.

HBX Boxing

HBX Boxing

Entrenament antiestrès, enèrgic, accessible a tothom, basat en l'entrenament funcional, fent servir el colpeig al sac com una eina de treball. Activitat de curta durada i alta intensitat.

CEM Running

CEM Running

Activitat adreçada als corredors i on es treballa la tècnica de carrera amb un seguiment d'exercicis enfocats a aquesta especialitat.

Cross Trainning

Cross Trainning

Entrenament en el que es realitzen diversos exercicis de diferents disciplines (halterofilia, atletisme i gimnàstica, entre altres) amb l'objectiu d'augmentar la condició física general. Execució d'exercicis de forma mecànica i controlada per introduir nous moviments i prevenint lesions.

TRX

TRX

Activitat basada en entrenament en suspensió. Treball de força amb el propi pes del cos, recol·locació postural i control del cos alhora que treballes tot els grups musculars de forma global.

Reserva la teva activitat dirigida:

Vols formar part del CEM SVH?

Inscriu-te i forma part d’una gran família i vine al CEM SVH a fer esport i salut, rodejat d’un equip de persones professionals.

Abonament

Cursos de Pàdel

Cursos de natació