Cursos de natació

Vols inscriure’t als nostres cursos de natació?

Omple el formulari i passa per recepció a formalitzar la inscripció, no et quedis sense plaça!

Prem a les imatges i conèix tota la nostre oferta!

CN Nadons

CN per a nadons de 4 fins a 24 mesos, acompanyats del pare o mare.
Activitat lúdica que té com a objectiu la familiarització del nadó amb el medi aquàtic, aprofitant aquest temps per enfortir el lligam amb els pares. No té com a finalitat que el nadó aprengui a nedar, sinó que el que es busca és el benestar a l’aigua.

Més informació

Inscriure’m

CN Bressol

Curs per nens de 2 a 3 anys a on el nen desenvolupa les seves habilitats al medi aquàtic, aprèn a gaudir del medi d’una manera més autònoma i comença a deslligar-se de la dependència contínua dels pares.

Més informació

Inscriure’m

 

CN Infantil

Curs per nens a partir de 3 anys on l’objectiu és aprendre a nedar d’una manera correcte tots els estils de natació. Per assolir aquest objectiu, els cursos estan estructurats per nivells distingits per animals.

Més informació

Inscriure’m

CN Adults

Activitats dirigides a persones de més de 16 anys que tenen com a finalitat assolir un aprenentatge general de la natació , millorar l’adaptació al medi i el domini d’aquesta a fi de ser autosuficient a l’aigua , mantenir o millorar la condició física i perfeccionar les tècniques d’estil.

Més informació

Inscriure’m

CN Gent gran

Activitat adreçada a millorar l’autonomia en el medi i la qualitat de vida de les persones entesa com una forma de millorar la salut.

Més informació

Inscriure’m

Natació embarassades

Activitat que te com a objectiu la millorar del seu benestar en la gestació i afavorir el procés dels canvis anatòmics i fisiològics que es produeixen durant l’embaràs. Tant en la fase de Prepart com en la de Postpart.

Més informació

Inscriure’m

Natació Artística

Descobreix, aprèn i perfecciona la tècnica d’aquest esport aquàtic. Activitat adreçada a nens/es de 6 a 18 anys. Aprèn a realitzar coreografies dins de l’aigua i al ritme de la música, desenvolupa la forma física, la sensibilitat artística i forma part d’un gran equip.

Més informació

Inscriure’m

Natació adaptada

Activitat en la que el personal tècnic adaptarà el contingut per a cada persona individualment per tal de treballar l’autonomia tant en el medi aquàtic com en general.
L’objectiu fonamental és treballar diferents habilitats motrius mitjançant jocs i circuits guiats adaptats a les necessitats de cada alumne/a i alhora fomentar la integració i les relacions socials.

Més informació

Inscriure’m

Natació personalitzada

Sessions on es treballa de forma individualitzada amb un entrenador personal aquàtic. Aconsegueix els teus objectius de forma més ràpida i eficaç! Més informació Inscriure’m

Descobreix la metodologia de l'escola de natació

Volem que els nostres cursetistes gaudeixin d'una bona experiència mentre assoleixen els coneixements en vers el medi aquàtic.

Vols formar part del CEM SVH?

Inscriu-te i forma part d’una gran família i vine al CEM SVH a fer esport i salut, rodejat d’un equip de persones professionals.

Abonament

Cursos de Pàdel

Cursos de natació