El CEM SVH proposa a les fam铆lies un campus divertit, econ貌mic i educatiu per a aquest estiu. El campus de p脿del, que es far脿 del 27 de juny al 29 de juliol, 茅s una alternativa pedag贸gica molt interessant per al temps de vacances dels infants. L鈥檈structura del nostre casal es la seg眉ent: De 9 a 10:15h: perfeccionament de les t猫cniques de p脿del. De 10:15h a 10:45h: esmorzar. De 10:45h a 12h: t猫cniques de partit, normes de joc i partit. De 12h a 13h piscina i recollida Us hi esperem!

Primer pas

Omple el formulari adjunt amb les dades del teu fill/a. Haur脿s de fer un per cada nen/a iniciant i acabant el proc茅s per a cadascun

Segon pas

Descarrega, omple i signa el full d’inscripci贸 que haur脿s de portar per a acabar de formalitzar la contractaci贸 del casal junt amb la seg眉ent documentaci贸:

鈼 Fotoc貌pia del llibre de vacunacions del/de la, nen/a (s鈥檋a d鈥檈star al corrent del calendari de vacunacions).
鈼 Fotografia tipus carnet del/de la, nen/a.
鈼 Fotoc貌pia del DNI o passaport del/de la, nen/a, o llibre de fam铆lia.
鈼 Fotoc貌pia del DNI del pare, de la mare o del/de la, tutor/a.
鈼 Fotoc貌pia de la targeta sanit脿ria del/de la, nen/a.

Signatura del document d鈥檌nscripci贸 per part del pare, de la mare o del tutor de l’infant. En el cas que l’infant tingui ja 14 anys, tamb茅 es requereix la seva signatura.

Tercer pas

Fes el pagament de la teva pre-reserva i no et quedis sense pla莽a.

Molt important: el pagament s’ha de fer a nom de cada nen que s’inscrigui.

Vols formar part del CEM SVH?

Inscriu-te i forma part d鈥檜na gran fam铆lia i vine al CEM La Corxera a fer esport i salut, rodejat d鈥檜n equip de persones professionals.

Abonament

Cursos de P脿del

Cursos de nataci贸