El CEM Sant Vicenç dels Horts proposa  a les famílies un casal ben divertit i educatiu per a aquest estiu.

Durant el casal d’estiu que es farà del 25 de juny al 2 d'agost els infants tindran l’oportunitat de divertir-se i aprendre amb tot un seguit d’activitats esportives, lúdiques i recreatives molt complertes i pensades especialment perquè tots els infants tinguin molt bon record del seu pas pel casal d’estiu.

Les propostes esportives són el nostre atractiu, juntament amb els jocs, els tallers, les excursions, els banys diaris a i els cursets de natació.


Si desitgeu més informació abans de la reunió adreceu-vos a la recepció i podreu veure com organitzem les setmanes. 

Us hi esperem!

Primer pas

Omple el formulari adjunt amb les dades del teu fill/a. Hauràs de fer un per cada nen/a iniciant i acabant el procés per a cadascun

Segon pas

Descarrega, omple i signa el full d’inscripció que hauràs de portar per a acabar de formalitzar la contractació del casal junt amb la següent documentació:

● Fotocòpia del llibre de vacunacions del/de la, nen/a (s’ha d’estar al corrent del calendari de vacunacions).
● Fotografia tipus carnet del/de la, nen/a.
● Fotocòpia del DNI o passaport del/de la, nen/a, o llibre de família.
● Fotocòpia del DNI del pare, de la mare o del/de la, tutor/a.
● Fotocòpia de la targeta sanitària del/de la, nen/a.

Signatura del document d’inscripció per part del pare, de la mare o del tutor de l’infant. En el cas que l’infant tingui ja 14 anys, també es requereix la seva signatura.
La inscripció i reserva de plaça només es donarà per finalitzada un cop entregada tota la documentació i realitzat el pagament a la recepció del CEM.

Vols formar part del CEM SVH?

Inscriu-te i forma part d’una gran família i vine al CEM La Corxera a fer esport i salut, rodejat d’un equip de persones professionals.

Cursos de Pàdel

Cursos de natació